USA Skargi i recenzje kredytowe

Category: Credit Union
17 lutego 2021

Kredyt USA – złe praktyki biznesowe

Kredyt w USA jest ponad 137 skarg nie 138 jest wystarczająca liczba osób, aby złożyć pozew zbiorowy.

Kredyt w USA – Nie jestem pewien, czy mogę usunąć obciążenie kontaByłem na linii i właśnie starałem się o pożyczkę, a potem dostałem wiadomość telefoniczną z informacją, że z mojego konta wychodzi debet, nie powiedzieli ile, ale kiedy do nich zadzwoniłem, zostałem zawieszony przez automatyczny system i zatrzymany przez ponad 30 minut 3 razy, ale nikt nie odpowiedział. Nigdy się nie dowiedziałem, co się stało. Rozmawiam ze swoim bankiem, ale nie jestem pewien, czy uda mi się usunąć obciążenie konta.

Dodaj swoją opinięKredyt USA – Są chciwymi oszustamiNajpierw wyjaśnijmy sprawę. Nie wiem, kim jest USA Credit, dopóki nie spotkałem się z nimi, nigdy o nich nie słyszałem. Nigdy nie dałem im mojej karty kredytowej ani nie autoryzowałem żadnych płatności na rzecz USA Credit. Nigdy też nie przekazałem im informacji o moim koncie czekowym, tego pilnie strzegę.

Jednak kredyt USA dotarł na moje konto bankowe i zabrał moje pieniądze. W rzeczywistości zabrali 149 dolarów; pieniądze, których z pewnością nie musiałem oszczędzać. Zrobili to bez mojej zgody i wiedzy.

Niedawno straciliśmy dochód iz powodu kredytu USA nasze konto, które było już niskie, zostało przekroczone. Nie mogę płacić rachunków za pomocą konta, które zostało przekroczone. Nie mogę pozwolić, aby ludzie przychodzili i pobierali te małe pieniądze, które mam, bezpośrednio z mojego konta bankowego.

Moje konto jest teraz przekroczone i nie wiem, jak odzyskać pieniądze. Chcę, żeby firma USA Credit oddała 149 dolarów, które mi ukradli. Muszą również uiścić opłatę za debet, którą bank chce teraz obciążyć mnie.

To niedorzeczne, że firma może po prostu sięgnąć do twojego konta czekowego i wyciągnąć, co chce. Potrzebuję pomocy!

Dodaj swoją opinięWłaśnie otrzymałem e-mail z banku z informacją, że moje konto zostało przekroczone. więc poszedłem zobaczyć, co się dzieje.

Pamiętaj, że klikanie w inne witryny może kosztować Cię czas i pieniądze! Ta firma obciążyła 149,95 dolarów bez mojej wiedzy, że to się wydarzy. Kiedy zadzwoniłem do USA Credit, powiedzieli mi, że byłem na innej stronie i kliknąłem ich link, który „upoważnił ich do pobrania pieniędzy. Nie mam pojęcia, o czym mówią. Autoryzacja pieniędzy nie powinna być taka prosta!

Zgłosiłem je do BBB.

Dodaj swoją opinięJesteśmy tutaj aby pomóc
  • 16 lat doświadczenia w skutecznym rozpatrywaniu reklamacji
  • Każda reklamacja rozpatrywana jest indywidualnie przez wysoko wykwalifikowanych ekspertówUczciwe i bezstronne recenzjeWreszcie, wszystkie nasze usługi są całkowicie bezpłatneZłożyłem wniosek o pożyczkę i zostałem przekierowany na tę stronę. Kiedy kliknąłem, aby uzyskać pomoc, powiedziano mi, że mogą mi pomóc w pożyczce. zamiast tego obciążyli moje konto bankowe kwotą 149,95. spowodowało to przekroczenie stanu konta i naliczono mi opłatę za przekroczenie salda w wysokości 35,00. W ramach kredytu usa powiedziano mi, że ponieważ nie mam dostępnych środków, nie należy mi się zwrot pieniędzy. Jestem na niepełnosprawności. to niesprawiedliwe, by wykorzystać kogoś takiego. Chcę odzyskać pieniądze od tej firmy.

    Dziękuję, Steve Valido.

    Dodaj swoją opinięHej Steve, przykro mi z powodu twoich doświadczeń z Credit USA. Mam nadzieję, że jesteś w stanie rozwiązać ten problem i żyć dalej.

    Mój przyjaciel skorzystał z raportu na tej stronie, aby odzyskać pieniądze i zaszkodzić reputacji firmy:

    Mam nadzieję, że pomoże to Tobie i każdemu, kto próbuje odzyskać swoje pieniądze.

    Szukałem kredytu krótkoterminowego na koniec roku. Zostałem przekierowany na stronę kredytową w USA i.

    USA Credit zadzwonił do mnie dzisiaj i powiedział, że dzwonią w sprawie zapytania kredytowego, które złożyłem. Natychmiast stałem się podejrzliwy, ponieważ nie zapytałem, ale i tak wysłuchałem, a ona poprosiła mnie o DOB ​​i potwierdziła mój adres, a potem chciała mojego towarzystwa. Wahałem się, ale i tak jej go dałem. Potem zażądała informacji o moim banku. Powiedziałem jej, że o tym nie wiem, ponieważ używam tylko kart debetowych, a ona kazała mi oddzwonić z informacją. Wtedy znalazłem tę stronę, oddzwoniłem i powiedziałem im o tym. Powiedzieli, że ludzie, którzy zostali obciążeni opłatą w wysokości 150,00, to dlatego, że zrobili to online i taka była opłata za CARD. WOW, to jest oburzające.Na szczęście byłem na tyle sprytny, że nie podałem im informacji o moim banku i poprosiłem, aby wyciągnęli wszystkie inne informacje, które im przekazałem, a ona powiedziała, że ​​to zrobi, a ona umieści mnie na liście nie dzwoniących.

    Dodaj swoją opinięTA FIRMA skontaktowała się ze mną w niedzielę, mówiąc mi, że musieli zweryfikować moje informacje i powiedziałem tej osobie, że nie mam czasu, jak byłem w drodze do pracy.

    W dniu 13.08.2010 firma, która jest totalnym oszustwem, wycofała z mojego konta rozliczeniowego kwotę 149,95 USD, którego nie zatwierdziłem. Zadzwoniłem do SCAMS @ [protected] i rozmawiałem z Mary, która stwierdziła, że ​​ma zamiar zwrócić moje fundusze w ciągu 72 godzin. Nigdy nie zwracają mojego konta. Oddzwoniłem w dniu 24.08.2010, aby otrzymać zwrot pieniędzy i rozmawiałem z Rebecca Quote Manager, co nigdy nie pomogło. Więc nigdy nie odzyskałem pieniędzy. UWAŻAJ NA ICH!

    Miałem ten sam problem, że znalazłem na swoim koncie opłatę w wysokości 149,95 $ i nawet nie wiem, kim oni są ani jak zostałem z nimi powiązany, przez co przeszło i chcę teraz moje pieniądze, to takie bzdury GRRRRRR co robię i jak robię wiem, że nie obciążą ponownie mojego konta?

    Dzisiaj spojrzałem na moje konto czekowe (coś, co robię codziennie, jeśli nie więcej) i zdałem sobie sprawę, że otrzymałem wypłatę z kredytu USA w wysokości 149,95 $! Kim jest ta firma i dlaczego się wycofali! Ok, więc szukałem pożyczek online i niestety przed połączeniem się z wieloma naszymi pożyczkodawcami trzeba podać informacje. w jakiś sposób ta firma przechwyciła moje informacje i wykorzystała je. Mój bank cofnął obciążenie (zostałem poinformowany, że to ostatni raz) i odzyskam pieniądze. Ok, koniec z szukaniem pożyczek przez internet. Powiem nikomu NIE PRZEKAZYWAĆ TYM FIRMOM W SIECI ŻADNYCH INFORMACJI! Nie wiesz, kto otrzyma Twoje informacje. Teraz muszę zamknąć swoje konto i ponownie otworzyć nowe konto czekowe. Co za ból głowy. DZIĘKI KREDYTOM USA. Och, liczba, którą podają. kieruje do numeru 900 (oczywiścieWiem, że te numery pobierają opłatę za minutę .. nie dzwoń do nich).

    Poszedłem dziś rano do banku, aby wyjąć fundusze, aby dowiedzieć się, że moje oszczędności były ujemne i wyniosły 149,95 USD. Dwa miesiące temu miałem to samo z moim kontem rozliczeniowym na tę samą kwotę, ale z firmą o nazwie Thompson Enterprises. Dowiedziałem się, że Thompson Enterprises to witryna internetowa, która pomaga zarobić dodatkowe pieniądze. Chcieli tylko 2,95 $ na wysłanie pakietu startowego. Nigdy nawet nie patrzyłem na tamtą stronę tak jak ta. Nigdy o żadnym z nich nie słyszałem. Dowiedziałem się w Internecie, że Thompson Enterpries wróci pod inną nazwą i ściągnie kwotę pieniędzy z dowolnego z Twoich kont. Więc jeśli ktoś tutaj patrzył na to miejsce, mogliby być połączeni. Nadal nie otrzymałem pieniędzy od Thompson Enterprises na wyczyszczenie mojego konta czekowego.Bank, który miałem, nie był zbyt pomocny, ponieważ Thompson Enterprise wyśle ​​do banku coś z Twoim imieniem i nazwiskiem informacje o tamtej firmie. Więc mogą zatrzymać 149,95. Po prostu trudno mi uwierzyć, że 2 miesiące później przydarzyło mi się to zaoszczędzić dzięki kredytowi w USA. Nie mogę dostać pożyczki, ponieważ nie pracuję i nigdy o nią nie prosiłem, ponieważ nie byłabym w stanie jej spłacić. Dzięki Thompson Enterprises nie mogłem już używać mojej karty bankowej do sprawdzania, więc bank nie pozwolił, by nic wyszło z mojego oszczędzania z mojej karty. Więc trochę, w jaki sposób Usa Credit dostał numer mojego konta i jakiego banku użyłem i wyciągnąłem pieniądze. Naprawdę uważam, że ta dwójka to ta sama firma tylko ze względu na kwoty, które zostały wycofane, oraz informacje, które znalazłem na temat Thompson Enterprises, oraz zmianę nazwy na inną firmę.Mam nadzieję, że to pomoże komuś innemu.

    Kredyt w USA został wycofany, w zeszłym tygodniu odjęto 149,95 $ z mojego konta czekowego. Nie wiem, skąd wzięli moje dane bankowe, nie wyraziłem zgody ani niczego nie podpisałem. Skontaktowałem się z bankiem, BBB i prawnikiem, aby odzyskać pieniądze. To oszustwo i oszukali mnie. Zadzwoniłem do nich i powiedzieli 10 lutego lub w ciągu 24 do 48 godzin, że wpłacą pieniądze z powrotem na moje konto. Jestem na niepełnosprawności i nie mam żadnych „wolnych pieniędzy. Rozmawiałem z Toni [chroniony] @ext. 2076. Proszę nie kontaktować się z tą Firmą, wezmą one Twoje pieniądze, pobiorą miesięczną opłatę. Cała strona internetowa to oszustwo, chyba że chcesz dołączyć do ich „klubu i mieć pieniądze na zakup ich rzeczy. Uważaj. Mój adwokat jest w tej sprawie… dzięki Bogu, ponieważ mogą nigdy nie zwrócić moich pieniędzy. Każdy, kto ma z nimi do czynienia … UWAŻAJ! ((

    Jeśli kiedykolwiek skontaktuje się z Tobą ktoś z USA Credit, który powie Ci, że jesteś rzekomo „wstępnie zatwierdzony; nie zezwalaj im na dostęp do numerów Twoich kont, nawet numerów rozliczeniowych Twojego banku. Jako dawna ofiara poważnej kradzieży tożsamości (wiem na pewno), „niezabezpieczona linia kredytowa oznacza, że ​​nie ma „absolutnie żadnych opłat, depozytów, żadnych opłat. Wszystkie firmy pobierające opłaty ) w przypadku „niezabezpieczonej linii kredytowej jest nielegalna i powinna zostać natychmiast przekazana do biura Prokuratora Generalnego Departamentu Ochrony Konsumentów w odpowiednich stanach. NIE UPADAJ OFIARĄ TEGO SPÓŁKI, KŁAMSTWA I KOEKRII ITP.

    USA CREDIT CZY TAK SAMO MNIE POBRALI PIENIĄDZE Z MOJEGO ACCT BEZ UPOWAŻNIENIA, A TERAZ MNIE OBCIĄŻONO OPŁATĘ NSF, CO MUSZĘ ZROBIĆ, Z POWODU NIE KONTROLOWANO.

    Wystąpił o pożyczkę. Podałem informacje o moim banku. Agent powiedział, że za dwa dni przetworzy kartę za 99 dolarów, a moja pożyczka będzie w banku. dał mi stronę internetową i powiedział, że muszę tylko wpisać swój numer telefonu, a to da mi kwotę pożyczki i potrzebuję mojego podpisu. Nie ma czegoś takiego. Jutro idę prosto do banku, żeby powiadomić ich, co się stało.

    Złożyłem wniosek o pożyczkę online w dniu 29.08.2017 r. I zostałem przekierowany na stronę kredytową USA. Zrezygnowałem z tej sugerowanej.

    Ta firma to oszustwo i oszustwo. Ta firma modli się o Amerykanów ze złym lub przeciętnym kredytem. Ta firma bez odpowiedniego upoważnienia obciąży Twoje konto lub rachunki. Jest to niezgodne z prawem, niemoralne i spowoduje podjęcie kroków prawnych przeciwko tej sprawie oraz firmie lub firmie odpowiedzialnej.

    Jeśli chcesz dołączyć do mnie w pozwie zbiorowym przeciwko

    USA Credit / Web

    Złóż skargę w Radzie Dyrektorów Federalnej Unii Kredytowej, a następnie skontaktuj się z prawnikiem w celu uzyskania dalszych instrukcji.

    Dyrektor generalny tej firmy zostanie wyznaczony i zostanie przeprowadzone pełne dochodzenie.

    Dodaj swoją opinięPo złożeniu wniosku o pożyczkę w dniu wypłaty, z mojego konta wydano 149,95 dolarów. Co mogę zrobić?

    Niech ktoś powstrzyma tych ludzi. Nie tylko pobierają 149,00 z twojego konta, ale twoje informacje są przekazywane każdemu oszustowi Joe Blow w Internecie. Właśnie pobrano z mojego konta kolejne 29,95.

    Kredyt USA – WYPŁAĆ PIENIĄDZEKREDYT W USA WYPŁACIŁ MOJE PIENIĄDZE 149,95 USD W dniu 08/10/2010 r. KREDYT USA [chroniony] 149,95 USD bez mojej zgody i upoważnienia lub powiadomienia o fakturze. Zadzwoniłem, że to gra, i połączyłem się, a nawet powiedzieli, że anulowano, a wpłacimy depozyt do 2 godzin roboczych i tak dalej. Ale nie jestem pewien, czy to zrobią, ale znowu, jeśli to zrobią, co mam z tym zrobić? Jestem zaskoczony, gdy widzę stan mojego konta. Czy możesz mi pomóc odzyskać moje pieniądze od tej firmy.

    Dzięki

    Shanthamurthy H

    Cell: [chroniony]

    Dodaj swoją opinięAle obciążyłem 114 $ zamiast 149,95 za wczoraj. Zadzwoniłem ponownie, aby potwierdzić, ale jeden z gości odpowiedział mi, że nie chcesz się martwić, że twoje pieniądze zostaną natychmiast zdeponowane, ponieważ nie otrzymaliśmy jeszcze pieniędzy. Muszę więc ubiegać się o saldo.

    Cześć, mam wiele problemów z internetem. Byłem zainteresowany pożyczką online, ponieważ otrzymywałem wiele wiadomości, aby otrzymać gotówkę od razu, brak weryfikacji, brak gwarancji, dowód tożsamości itp., Ponieważ od 2 lat byłem zaniedbany, ale teraz uderzyłem w payday-loan-superstore.com, wypełniając moje aplikacja ze wszystkimi informacjami o moim koncie. z załączoną wiadomością. I loguję się pod podany przez nich link, znalazłem wszystkie informacje i potwierdzam na końcu. Ale zanim potwierdziłem, zadzwoniłem pod numer, który podali w celu uzyskania pomocy i wsparcia, była to ta sama firma, która odpowiedziała automatyczną sekretarką, ale spóźniona jedna pani odebrała telefon, a ona również powiedziała to samo i poprosiła mnie o pomoc. Zacząłem wyjaśniać wypełnianie online w środku, a ona powiedziała, że ​​nie mam żadnych informacji na temat twojego formularza online, nie mamy żadnej usługi online. Przykro mi!Kłóciłem się, a ona powiedziała to samo. Upuściłem telefon. Czy jest jakiś problem z moją bazą danych, którą zgromadzili? Jeśli tak, pomóż mi. Zarejestrowałem się w maju firm zajmujących się oceną kredytową i otrzymuję wiele wiadomości na temat gotówki natychmiastowej. Daj mi znać, jak powstrzymać te nielegalne mais i pomóż mi pokonać takie oszustwa.

    Kredyt USA – próbowano wypłaty w wysokości 149,95 USDWypłaciłem 149,95 $ z mojego konta oszczędnościowego w Gateway Metro Credit Union, mimo że tego nie autoryzowałem! Zostałem obciążony opłatą w wysokości 25 USD, ponieważ ACH nie przeszedł. Chciałbym otrzymać zwrot 25 $ na moje konto, ponieważ nie upoważniłem żadnych pieniędzy do pobrania z mojego konta. Dzięki Bogu, że nie miałem dostępnych funduszy! Chciałbym, żeby ta sprawa została natychmiast rozwiązana. Dziękuję Ci.

    Dodaj swoją opinięTa firma oferuje kilka rzeczy. Wystąpiłem o pożyczkę, a oni wzięli 149 dolarów. 95 z mojego konta bankowego bez mojej zgody spowodowały, że moje konto stało się ujemne! Próbuję otrzymać pieniądze, a nie rozdawać. Zrobili to również kilku innym osobom! (Patrz poniżej) muszą zostać zatrzymane. Niszczą życie ludzi!

    . Proszę, pomóż ich powstrzymać.

    **** tutaj są ich informacje. . . Włącz je na https: / / www. Ftccomplaintassistant. Gov, a także http: // www. Bbb. Organizacja / nas /

    Adres:

    5887 glenridge drive suite 400

    Atlanta ga 30328

    Numer telefonu: [chroniony])

    Skargi

    Usacredit Usacredit – wycofanie 149. 00

    Usacredit –

    zabrał pieniądze z mojego konta bez zezwolenia

    Usacredit – pobrał pieniądze z mojego konta bez mojej zgody Usacredit – wycofanie z mojego

    konta Usacredit – nieautoryzowane wycofanie się z konta kontrolnego.

    Usacredit – debet wyjęty 149. 95

    Usacredit – pobrał pieniądze z mojego konta

    Usacredit – spowodował moim działaniem

    Usacredit – nieuprawnione użycie mojego

    rachunku czekowego Usacredit – pobrał pieniądze z mojego konta

    Dodaj swoją opinięproszę, nie zajmuj się tą firmą, to jest oszustwo, więc nie podawaj im żadnych swoich informacji, oni odeszli, zabierz pieniądze z konta

    Kredyt USA – prawda w udzielaniu pożyczekNieautoryzowane ACH na 149,95 od sprawdzenia konta. Otrzymują Twoje informacje za pośrednictwem innej witryny. Również.

    Kredyt USA – 149,95 Wycofano bez mojej zgodyPracuję w Dziale Zapewnienia Jakości w USA Credit i zapewniam, że nie przelewamy do banku.

    Kredyt w USA został pobrany z mojego konta bez autoryzacji w dniu 28.12.2009 r. Bez autoryzacji, a ponieważ moje saldo było mniejsze, miałem debet w rachunku bieżącym, ale potem ponownie transakcja wróciła 15 stycznia 2010 r. I zakończyła się sukcesem, moje konto czekowe została odjęta 149,95 $. Jestem głęboko przekonany, że te osoby lub firmy są powiązane z Bank of America, ponieważ starałem się zatrzymać płatność, ale bezskutecznie, Bank of America nie zrobił nic, aby to powstrzymać. Zadzwoniłem pod numer 1-800, który dał mi bank w Ameryce, a pracownicy obsługi klienta powiedzieli mi, że nie mogą nic zrobić, ponieważ jest już wysłany. Poszedłem do ich biura w chwili, gdy dowiedziałem się, że kredyt w USA już złożył wniosek o wypłatę, a pracownicy obsługi klienta z banku amerykaoskiego biegali za moimi plecami, dzwoniąc pod numer 1-800.Wszedłem dzisiaj i zamknąłem swoje konto w Bank of America. Dzięki, ale nie dzięki ich oszustwom. A53a9

    Dodaj swoją opinię* edytuj * Mam zamiar zadzwonić do miasta, w którym znajduje się ta firma, i powiedzieć im, co zrobiła nam firma USA Credit. Mam zamiar zadzwonić do burmistrza i władz miasta!

    OK, LUDZIE, TO ODSZKODOWANIE I WYCHODZI Z ODPOWIEDZIALNOŚCI ODPOWIEDZIALNEJ „Payday Loan Store

    PAMIĘTAJ, TO POCHODZI ZE SKLEPU Z PŁATNOŚCIĄ.

    Kredyt USA wzięty 149,95 został dziś rano wyjęty z naszego banku przez tego oszusta internetowego. Nie wiem, jak to jest dozwolone w Stanach Zjednoczonych, czy stajemy się krajem trzeciego świata, czy co.

    Zabrali pieniądze, które miałem wydać na Boże Narodzenie mojego dziecka. Wielkie dzięki za branie pieniędzy od dzieci, ty brudny oszust.

    Nigdy nie podpisaliśmy żadnych dokumentów elektronicznych zezwalających na takie obciążenie lub pozwalających tym oszustom na pobieranie pieniędzy. W tej chwili mam połączenie z tymi oszustami (czas oczekiwania szacowany na 25 minut)

    Nie wiadomo, ile osób skorzysta z tego sezonu wakacyjnego z powodu oszustów.

    Nie czekaj i powiedz im, że jeśli nie zwrócą Ci pieniędzy, wniesiesz oskarżenie na policję. Zadzwoń do swojego banku i zakwestionuj opłaty. To oszuści.

    Dodaj swoją opinięOSTRZEŻENIE. NIE WNIOSKUJ O PŁATNOŚĆ ANI ŻADNY RODZAJ POŻYCZKI Z KREDYTU USA.

    Zgadzam się z Angel34, dokładnie to samo przytrafiło mi się wczoraj, złożyłem wniosek o pożyczkę, abym mógł kupić bilet awaryjny na samolot i NIGDY nie podpisywał ŻADNYCH dokumentów pożyczki, elektronicznych ani papierowych, NIGDY nie udzielałem upoważnienia do obciążenia jakichkolwiek środków i nie zostałem poinformowany, że otrzymałem zgodę na zdeponowanie jakichkolwiek środków. Jednak wczoraj wieczorem chodzę na konto bankowe i stwierdzam, że na moim koncie jest minus 149,00. Dlaczego ta firma miałaby wziąć 149,00 dolarów z mojego konta. Zamiast podawać kwotę, o którą się ubiegałem? Rozumiem, że większość tych firm pożyczkowych obciąży klienta niewielką kwotą, dlaczego, nie mam pojęcia, kiedy prosisz o pieniądze, jako „Opłata za wniosek lub „Jednorazowa opłata ACH, to po prostu ich sposób na uzyskanie większej kwoty Ciebie. Teraz muszę walczyć z moim bankiem, aby zakwestionować ten bałagan, który, jak mi powiedziano, może zająć do 10 dni. JA’149,00 dolarów, DZIĘKUJEMY KREDYTEM USA.

    Ta firma jest okropna! Zabrali pieniądze z konta mojego 18-letniego syna, a kiedy zadzwonił do nich, aby dowiedzieć się, co się dzieje, przeklęli go. Mówienie rzeczy o naszym Prezydencie… bardzo złe rzeczy. Potem zadzwoniłem do nich i zostałem potraktowany tak samo źle. Mężczyzna przeklinał mnie i robił wobec mnie seksualne komentarze. Skontaktowałem się z moim prawnikiem i bankiem, a także z Better Business Bureau w Kalifornii i Consumer Protection Agency. Jutro dzwonię też do prokuratora generalnego w moim stanie. Numer telefonu, na który dzwoniłem, to numer kierunkowy 831. UWAŻAJ, że to oszustwo. Mężczyzna miał akcent jak z Indii czy coś. Jest chory na głowę i dostanę lepszy koniec tej umowy. Czyli każdy, kto jest związany z tą firmą, który chciałby to skomentować. proszę, bądź moim gościem! Jednak.Nie przestanę, dopóki mój syn nie otrzyma pełnej zapłaty i ta firma nie zostanie zamknięta.

    Zabrali mi też pieniądze, jak je odzyskać

    to jest oszustwo i nie dziękuję prawu do kradzieży pieniędzy, które zabrały 149,95 dolarów z mojego konta .. to nie w porządku i nic mi nie dało.

    oszukałem się z mojego czynszu momey Nie wyraziłem zgody na pobranie pieniędzy z mojego konta teraz zamierzam pobrać opłatę w wysokości 40,00 za debet z powodu tego oszustwa, które nie powinno być dozwolone

    oszukiwałem, myśląc, że zamiast tego otrzymałem pożyczkę do wypłaty, dostałem 149,00 z mojego konta, to były moje pieniądze z czynszu. aby dostać pieniądze od kogokolwiek, mam zamiar powiadomić swój bank i powiedzieć im, że moje konto zostało nieautoryzowane na konto, którego nie autoryzowałem, powiedz mi kogoś, do kogo mogę zadzwonić, aby zapobiec temu oszustwu przed kimkolwiek innym jego jest okropny po prostu okropne, co mogę zrobić

    sprawdziłem konto i znalazłem opłatę w wysokości 149,95 USD, której nie autoryzowałem teraz, mając nadzieję, że bank to zrobi.

    Poszukując chwilówki; Po ciągłym wypełnianiu tych informacji uzupełniałem szczegółowe informacje dotyczące „USA PAyday Advance. kilka razy, strona mnie wyrzuca i dostaję podziękowanie z tej strony. Po próbie wyśledzenia tej witryny stwierdzam, że już nie istnieje, a dwa dni później znajduję nieautoryzowaną część 149,95 USD pobraną z mojego konta czekowego. Nie ma śladów, śladów, szlaków ani żadnych informacji. jak skontaktować się z tymi „złodziejami.

    BĄDŹ ŚWIADOMY, a jeśli zostaną przez nich podjęte, pozwól im złożyć pozew zbiorowy.

    Dodaj swoją opinięMam powiadomienie o rozłączeniu gazu i zastanawiałem się, co mam zrobić. Bardzo zestresowany ponownym ocenianiem mojego.

    Środki w USA – nieautoryzowane elektroniczne wycofanie środkówW dniu 16 stycznia 2009 r. W ciągu 20 minut w trybie on-line poprosiłem o informacje o „usashoppingclub od przedstawiciela serwisu z USA z ofertą członkostwa. Poinformowałem przedstawiciela o przesłaniu mi informacji i zapewniłem, że moje konto nie zostanie obciążone, dopóki nie zgodzę się i nie zaakceptuję warunków USA Credit / usashoppingclub. Jednak moje konto bankowe zostało natychmiast obciążone kwotą 109,95 USD, a po tym, jak złożyłem spór z moim bankiem w dniu 3 listopada 2009 r., Kredyt USA „próbował ponownie obciążyć moje konto kwotą 19,95 USD bez autoryzacji, na szczęście bank nie honorował płatność, ale nadal poniosłem dodatkową opłatę zwrotną w wysokości 35,00 USD, którą można zwrócić tylko z kredytu w USA. Więc,od 17.03.2009 r. kredyt USA obciążył moje konto bankowe bez autoryzacji na łączną kwotę 144,95 USD.

    Dodaj swoją opinięto jest najgorszy rodzaj oszustwa biedni ludzie, którzy zamiast tego dostają jedną rzecz, którą zabierają im momey, muszą odciąć tych ludzi od robienia tego ludziom, których używają internetu, kiedy próbujesz go użyć na dobre, zostajesz uświęcony z twoich pieniędzy chciałbym, żeby to było coś lub coś, co mogę dobrze, aby to przydarzyło się biednym ludziom

    czy ktoś mógłby mi odpisać i dać znać, jak temu zapobiec, czy jest coś, czego powinienem szukać, aby zapobiec oszustwu, oni muszą wsadzić ich wszystkich do więzienia za oszustwa internetowe

    Kredyt USA pobrał 149,95 USD z mojego konta czekowego. Nigdy wcześniej nie słyszałem o tej firmie i nigdy nie grałem.

    Sprawdziłem swoje konto i 149,95 zostało wypłacone przez USA Credit bez mojej autoryzacji, a następnie wprowadzone z powrotem, ale teraz mój bank obciążył mnie 66,00 za przekroczenie kwoty. Chciałbym wiedzieć, skąd wzięli informacje o moim koncie, skoro nawet nie zrobiłem nic w ich witrynie.

    Paula

    Adrian, Michigan

    USA

    Według większości ofiar, z którymi rozmawiał Rip-off, ci, którzy natychmiast zadzwonili do swoich banków w celu zakwestionowania zarzutów, nie zaszli zbyt daleko. Wiele ofiar otrzymało od swoich banków następujące odpowiedzi: „nie mogliśmy nic dla ciebie zrobić lub „czekałeś zbyt długo, minęło ponad 60 dni. Jeśli bank powie, że czekałeś zbyt długo, wyjaśnij im, jak zadzwoniłeś pod numer 800, gdy tylko znaleziono zarzuty, i powiedz mu, że nic nie można zrobić. Przypomnij bankowi, że nie pomogli ci właściwie na 800 #, a zamiast tego dostarczyli ci niewystarczające wyjaśnienie twojego prawa do sporu. Powiedz bankowi, że to jego wina, że ​​upłynął czas, a ponieważ na początku podali ci złe informacje, będą musieli po prostu sobie z tym poradzić, przyjąć stratę i cofnąć opłaty.

    Powiedz im prawdę; to było nieautoryzowane i Twoje konto NIE miało zostać obciążone! Podkreślaj, że nigdy niczego nie autoryzowałeś! Skieruj ich do setek raportów dotyczących ofiar, które zostały złożone na Rip-off.com. A jeśli jesteś w banku, podejdź ich do komputera i niech odwiedzą tę stronę! Jeśli rozmawiasz z nimi przez telefon, powiedz im, że poczekasz, aż uzyskają dostęp do tej witryny! Tak czy inaczej, bądź wytrwały!

    NIE BIERZ NIE ODPOWIEDZ!

    Poinformuj ich ładnie, że doradzono Ci zgłoszenie ich (banku) i tej sytuacji do Komisji Bankowej w Twoim stanie. Ponieważ każdy stan ma inną nazwę dla agencji / kontrolera nad bankami, znajdź tę nazwę, zanim zadzwonisz lub dotrzesz do banku, aby móc rzucić im w twarz. Im bardziej jesteś kompetentny, tym dalej zajdziesz.

    I po prostu nadal żądaj formularza Federal Regulation E! Bank MOŻE, MUSI i BĘDZIE odwrócić obciążenie! Ale musisz być wytrwały; poproś o rozmowę z przełożonym lub kierownikiem obszaru dla wszystkich oddziałów w stanie.

    Poinformuj personel banku, że spotykasz się z mediami później w ciągu dnia, że ​​wolałbyś raczej, aby postępowali właściwie (tak jak robi to większość innych banków), analizując skargi i natychmiast cofając obciążenia na swoje konto; nieważne, jak dawno to było. Jeśli to konieczne, zadzwoń do mediów, aby mówić prawdę.

    Jeśli musisz, bądź głośny (ale miły) przed innymi klientami. Jeśli dzwonisz tylko przez telefon, powyższa taktyka powinna nadal działać. Bank może łatwo wysłać faksem lub pocztą elektroniczną formularz sporu dotyczący przepisów federalnych.